Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waardenburg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Waardenburg? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Waardenburg! Op deze website ontdek je volop tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-waardenburg

Een schoonmaakster in Waardenburg inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Waardenburg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Waardenburg zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waardenburg

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Waardenburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Waardenburg, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Neerijnen, Opijnen, Tuil en Haaften.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Waardenburg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot zo’n €17,50 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Waardenburg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Waardenburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie