Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Neerloon

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Neerloon? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Neerloon! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-neerloon

Een schoonmaakster in Neerloon zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Neerloon inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Neerloon inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Neerloon

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Neerloon

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Neerloon, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Overlangel, Keent, Neerlangel en Demen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bekijk je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,40 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Neerloon. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot +/- €16,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Neerloon kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Neerloon?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan bedragen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie