Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hengelo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hengelo? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Hengelo! Op dit platform tref je praktische tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-hengelo

Een schoonmaakster in Hengelo inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Hengelo inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Hengelo vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hengelo

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hengelo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hengelo, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Keijenborg, Ruurlo, Vorden en Laren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hengelo. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen ongeveer €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot +/- €16,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Hengelo laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hengelo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie