Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Rijen? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Rijen! Op deze pagina tref je handige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-rijen

Een schoonmaakster in Rijen gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Rijen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Rijen zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Gilze en Rijen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Rijen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rijen, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Molenschot, Hulten, Castelre en Ulicoten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,10 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rijen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €18,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Rijen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rijen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie