Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Castelre

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Castelre? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Castelre! Op ons portaal vind je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-castelre

Een schoonmaakster in Castelre inhuren

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Castelre inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Castelre zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Baarle-Nassau.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Castelre

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Castelre

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Castelre, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Rijen, Molenschot, Ulicoten en s Gravenmoer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Castelre. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €18,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Castelre kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het type woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Castelre?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie