Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ulicoten

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ulicoten? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ulicoten! Op onze schoonmaakwebsite tref je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ulicoten

Een schoonmaakster in Ulicoten vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Ulicoten inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Ulicoten inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Baarle-Nassau.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ulicoten

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ulicoten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ulicoten, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Castelre, Rijen, s Gravenmoer en Hulsel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ulicoten. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €19,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Ulicoten kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ulicoten?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie