Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velserbroek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Velserbroek? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Velserbroek! Op deze pagina bekijk je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-velserbroek

Een schoonmaakster in Velserbroek gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Velserbroek inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Velserbroek inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velserbroek

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Velserbroek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Velserbroek, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Overveen, Spaarndam, Driehuis en Velsen-Zuid.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Velserbroek. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €16,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Velserbroek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Velserbroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie