Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Driehuis

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Driehuis? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Driehuis! Op dit platform lees je diverse tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-driehuis

Een schoonmaakster in Driehuis inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Driehuis inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Driehuis zoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, takenpakket en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Driehuis

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Driehuis

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Driehuis, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Velserbroek, Overveen, Velsen-Zuid en IJmuiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Driehuis. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €18,00 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Driehuis kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Driehuis?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie