Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nuland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nuland? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Nuland! Op deze pagina bieden we handige tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nuland

Een schoonmaakster in Nuland zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Nuland inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nuland zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van s-Hertogenbosch.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nuland

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Nuland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nuland, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oijen, Teeffelen, Nistelrode en Geffen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €13,40 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nuland. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,50 tot wel €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Nuland laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nuland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie