Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Clinge

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Clinge? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Clinge! Op deze website bekijk je duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-clinge

Een schoonmaakster in Clinge zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Clinge inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Clinge inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Clinge

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Clinge

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Clinge, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Nieuw Namen, Graauw, Heikant en Kapellebrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al voor €12,90 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Clinge. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot +/- €18,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Clinge laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Clinge?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie