Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heikant

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Heikant? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Heikant! Op dit platform bekijk je handige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-heikant

Een schoonmaakster in Heikant gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Heikant inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Heikant inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale Apps en websites die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heikant

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Heikant

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Heikant, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Clinge, Nieuw Namen, Kapellebrug en Sint Jansteen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Heikant. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot zo’n €19,00 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Heikant huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Heikant?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie