Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hulst

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hulst? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Hulst! Op ons portaal bekijk je concrete tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hulst

Een schoonmaakster in Hulst vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Hulst inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Hulst zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige bemiddelaars die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hulst

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Hulst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hulst, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bergen op Zoom, Woensdrecht, Terneuzen en Sluis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hulst. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot zo’n €19,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hulst hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hulst?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie