Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lamswaarde

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lamswaarde? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Lamswaarde! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lamswaarde

Een schoonmaakster in Lamswaarde zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Lamswaarde inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Lamswaarde opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lamswaarde

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Lamswaarde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lamswaarde, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kloosterzande, Walsoorden, Hengstdijk en Kuitaart.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel check je de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lamswaarde. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen +/- €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot zo’n €18,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over afwassen of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Lamswaarde laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lamswaarde?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie