Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Zeeland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Provincie Zeeland? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Provincie Zeeland! Op dit platform lees je nuttige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,40 als uurtarief.

Een schoonmaakster in Provincie Zeeland zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Provincie Zeeland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Provincie Zeeland inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op praktische Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Zeeland

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.
Bekijk schoonmaakdiensten in Schouwen-Duiveland, Middelburg, Veere, Vlissingen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele, Goes, Noord-Beveland, Sluis, Terneuzen, Hulst en Tholen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €17,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Provincie Zeeland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Provincie Zeeland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €625,00.