Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Middelburg

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Middelburg? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Middelburg! Op onze schoonmaakwebsite bieden we concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-middelburg

Een schoonmaakster in Middelburg zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Middelburg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Middelburg vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Middelburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Middelburg

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Middelburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Middelburg, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Veere, Vlissingen, Schouwen-Duiveland en Altena.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je een opsomming met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Middelburg. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €19,00 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Middelburg kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Middelburg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie