Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lemelerveld

Wil je een schoonmaakhulp in Lemelerveld? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Lemelerveld! Op schoonmakerzoeken.nl tref je veel tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-lemelerveld

Een schoonmaakster in Lemelerveld zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Lemelerveld inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lemelerveld zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Dalfsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lemelerveld

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lemelerveld

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lemelerveld, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Emst, Oene, Lemele en Giethmen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor zorgt voor de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lemelerveld. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen de €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot wel €17,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Lemelerveld laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het type woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Lemelerveld?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie