Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leerdam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Leerdam? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Leerdam! Op deze pagina bekijk je volop tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-leerdam

Een schoonmaakster in Leerdam gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Leerdam inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Leerdam zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er praktische online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leerdam

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Leerdam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leerdam, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schoonrewoerd, Asperen, Vianen en Hei- en Boeicop.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Altash PoetsbedrijfOranje Nassaulaan 714141 CRLeerdam
BobsupportKerkstraat 28/B4141 AWLeerdam
Bosje SchoonmaakbedrijfOranjeplein 154141 ARLeerdam
JM CleaningsMarkt 10/D4141 BGLeerdam
Marjan BinsbergenNarva 114141 MHLeerdam
Brain van MaanenPatrimoniumstraat 1204142 VMLeerdam
Jurgens L JAugustinushof 264133 AEVianen
Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten BV DeLangeweg 74133 ASVianen
Avez SchoonmaakdienstenBenedictushof 534133 AHVianen
Alfassi DienstenWendelaar 354133 CAVianen
Namen en adressen van schoonmaakbedrijven regio Vijfheerenlanden

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Leerdam. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen om en nabij de €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot zo’n €16,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Leerdam laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Leerdam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie