Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vijfheerenlanden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Vijfheerenlanden? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Vijfheerenlanden! Op ons portaal lees je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vijfheerenlanden

Een schoonmaakster in Vijfheerenlanden gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Vijfheerenlanden inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Vijfheerenlanden zoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige websites die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vijfheerenlanden

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Vijfheerenlanden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Vijfheerenlanden, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in West Betuwe, Gorinchem, Culemborg en Neder-Betuwe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand tref je de meest gangbare klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Vijfheerenlanden. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €18,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Vijfheerenlanden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Vijfheerenlanden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie