Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leerbroek

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Leerbroek? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Leerbroek! Op ons portaal delen wij nuttige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-leerbroek

Een schoonmaakster in Leerbroek gezocht

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Leerbroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leerbroek vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan nuttige webapplicaties die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leerbroek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Leerbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Leerbroek, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kedichem, Werkendam, Nieuwland en Arkel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor helpt bij het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Leerbroek. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot +/- €18,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kan je afspraken maken over opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Leerbroek kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Leerbroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie