Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Arkel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Arkel? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Arkel! Op deze website verstrekken we diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-arkel

Een schoonmaakster in Arkel vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Arkel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Arkel vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Arkel

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Arkel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Arkel, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuwland, Leerbroek, Hoogblokland en Ameide.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Arkel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot €18,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Arkel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Arkel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie