Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogblokland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hoogblokland? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Hoogblokland! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hoogblokland

Een schoonmaakster in Hoogblokland vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Hoogblokland inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Hoogblokland inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogblokland

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hoogblokland

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Hoogblokland, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Arkel, Nieuwland, Ameide en Meerkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hoogblokland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je afspraken maken over oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Hoogblokland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hoogblokland?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie