Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meerkerk

Wil je een schoonmaakhulp in Meerkerk? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Meerkerk! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-meerkerk

Een schoonmaakster in Meerkerk zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Meerkerk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Meerkerk zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meerkerk

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Meerkerk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Meerkerk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Ameide, Hoogblokland, Lexmond en Noordeloos.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Meerkerk. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot wel €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Meerkerk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Meerkerk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie