Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Utrecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Provincie Utrecht? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Provincie Utrecht! Op deze pagina delen wij praktische tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,00 (uurtarief).

Een schoonmaakster in Provincie Utrecht vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Provincie Utrecht inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Provincie Utrecht vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Er bestaan verschillende online zoekmachines die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Utrecht

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest gangbare klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.
Bekijk schoonmaakservices in IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Zeist, De Bilt, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Soest, Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Renswoude, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Houten en Vijfheerenlanden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot zo’n €20,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Provincie Utrecht huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Provincie Utrecht?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €550,00.