Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Holten

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Holten? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Holten! Op deze pagina delen wij duidelijke tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-holten

Een schoonmaakster in Holten inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Holten inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Holten zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op nuttige applicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Rijssen-Holten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Holten

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Holten

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Holten, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rijssen, Zuna, Haarle en Nijverdal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al voor €12,70 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Holten. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen gemiddeld €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €18,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Holten laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Holten?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie