Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuna

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zuna? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Zuna! Op ons portaal delen wij volop tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zuna

Een schoonmaakster in Zuna zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Zuna inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zuna inhuren

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er handige bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Wierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuna

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Zuna

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zuna, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Enter, Goor, Rijssen en Holten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zuna. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot €17,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Zuna huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zuna?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie