Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goor

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Goor? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Goor! Op ons portaal bieden we nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-goor

Een schoonmaakster in Goor zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Goor inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Goor opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goor

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Goor

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Goor, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Markelo, Diepenheim, Enter en Zuna.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmakers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Goor. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €15,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Goor huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, jullie leefstijl en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Goor?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie