Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beesel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Beesel? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Beesel! Op onze schoonmaakwebsite delen wij veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-beesel

Een schoonmaakster in Beesel gezocht

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Beesel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Beesel vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn nuttige online zoekmachines die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Beesel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beesel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beesel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Beesel, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Bergen Limburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder tref je een overzicht met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al vanaf €13,10 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Beesel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot €16,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Beesel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Beesel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie