Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Peel en Maas

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Peel en Maas? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Peel en Maas! Op deze website bekijk je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-peel-en-maas

Een schoonmaakster in Peel en Maas zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Peel en Maas inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Peel en Maas opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Peel en Maas

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Peel en Maas

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Peel en Maas, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Weert, Cranendonck, Horst aan de Maas en Beesel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Peel en Maas. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen +/- €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot zo’n €18,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Peel en Maas hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Peel en Maas?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie