Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beringe

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Beringe? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Beringe! Op ons portaal lees je diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-beringe

Een schoonmaakster in Beringe gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Beringe inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beringe opzoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. We raden aan om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beringe

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Beringe

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Beringe, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Egchel, Helden, Grashoek en Koningslust.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder tref je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €13,00 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Beringe. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €17,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Beringe kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Beringe?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie