Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grashoek

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Grashoek? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Grashoek! Op ons portaal verstrekken we duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-grashoek

Een schoonmaakster in Grashoek vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Grashoek inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Grashoek vergelijken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er praktische portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grashoek

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Grashoek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Grashoek, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beringe, Egchel, Koningslust en Panningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Grashoek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot zo’n €20,00 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Grashoek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Grashoek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie