Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Helden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Helden? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Helden! Op dit platform vind je nuttige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-helden

Een schoonmaakster in Helden vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Helden inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Helden vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige webapplicaties die daarbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Helden

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Helden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Helden, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Baarlo, Maasbree, Egchel en Beringe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,80 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Helden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €17,50 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Helden hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Helden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie