Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Baarlo

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Baarlo? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Baarlo! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij veel tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-baarlo

Een schoonmaakster in Baarlo inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Baarlo inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Baarlo vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn diverse websites die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Baarlo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Baarlo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Baarlo, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Maasbree, Kessel, Helden en Egchel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte helpt bij een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Baarlo. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot €18,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Baarlo hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Baarlo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie