Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kessel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Kessel? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Kessel! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-kessel

Een schoonmaakster in Kessel inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Kessel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kessel inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kessel

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Kessel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kessel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ell, Haler, Maasbree en Baarlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel tref je de meest voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kessel. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot wel €17,25 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Kessel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kessel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie