Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westerwolde

Wil je een schoonmaakhulp in Westerwolde? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Westerwolde! Op deze pagina tref je handige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-westerwolde

Een schoonmaakster in Westerwolde zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Westerwolde inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Westerwolde zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Westerwolde.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westerwolde

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Westerwolde

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Westerwolde, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Midden-Groningen, Veendam, Stadskanaal en Tynaarlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je een lijst met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Westerwolde. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Groningen.
 • Kosten: tussen plus minus €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot zo’n €18,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Westerwolde kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Westerwolde?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie