Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stadskanaal

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Stadskanaal? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Stadskanaal! Op ons portaal lees je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-stadskanaal

Een schoonmaakster in Stadskanaal gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Stadskanaal inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Stadskanaal opzoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Stadskanaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stadskanaal

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Stadskanaal

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stadskanaal, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westerwolde, Midden-Groningen, Tynaarlo en Aa en Hunze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,20 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stadskanaal. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Groningen.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot +/- €16,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Stadskanaal huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Stadskanaal?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie