Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Guttecoven

Wil je een schoonmaakhulp in Guttecoven? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Guttecoven! Op deze pagina bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-guttecoven

Een schoonmaakster in Guttecoven inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Guttecoven inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Guttecoven zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Guttecoven

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Guttecoven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Guttecoven, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Munstergeleen, Windraak, Einighausen en Limbricht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder vind je een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Guttecoven. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €16,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Guttecoven kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Guttecoven?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie