homeworks-logo

Homeworks

Homeworks is de manier om een vaste en betrouwbare huishoudelijke hulp te vinden. Bij Homeworks betaal je een vast tarief van €16,50. Dit is een all-in tarief. Dat betekent dat alle premies, belastingen, vakantiegeld en reiskosten inclusief zijn. Als klant staat jouw eigen servicecoördinator altijd klaar. Deze persoon kiest voor jou de ideale schoonmaakhulp en is jouw aanspreekpunt bij vragen. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie en een review van de Homeworks schoonmaakservice.

WerkgebiedHeel Nederland
Aantal schoonmakersCirca 1200
Uurtarief€16,50 all-in
BetalingAutomatische incasso, je betaalt Homeworks
Betalingstermijn7 dagen

Review Homeworks schoonmaakservice

Homeworks wil jouw leven een stukje aangenamer maken. Homeworks onderscheidt zich met een langdurige en persoonlijke samenwerking met schoonmakers en klanten. Een persoonlijke servicecoördinator neemt jou bij de hand, brengt jouw wensen in kaart en zorgt voor een goede match met een schoonmaker. Je kunt dus – in tegenstelling tot sommige andere platforms – niet zelf een hulp kiezen. Is er geen klik of ben je ontevreden? Dan kan je dit natuurlijk aangeven bij de servicecoördinator. Hij/zij zal dan een nieuwe schoonmaker regelen.

Tarieven Homeworks juli 2024

Homeworks werkt met een transparant en duidelijk uurtarief. Het standaard uurtarief van Homeworks is €16,50, volledig inclusief. Dit betekent dat dit ook de daadwerkelijke totaalprijs is, en dat je verder geen onverwachte kosten hebt zoals bemiddelingskosten, premies, belastingen, vakantiegeld of toeslagen. Je hoeft de hulp dus ook niet te betalen bij ziekte of vakantie. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Van deze €16,50 gaat ongeveer €11,85 naar de schoonmaker zelf. Je betaalt middels automatische incasso. Je kunt ook met factuur betalen, maar dan moet je wel steeds zorgen dat de factuur binnen 7 dagen voldaan wordt.

Hoe werkt Homeworks?

 1. Registreer een account

  Voer je postcode en huisnummer in. Zo weet Homeworks waar je woont en welke helpers eventueel beschikbaar zijn.

 2. Geef aan waar je hulp voor zoekt

  Je kunt kiezen uit o.a. schoonmaak, maar ook bijvoorbeeld thuiszorg, dierenzorg, oppas of hulp in de tuin.

 3. Specificeer huishoudelijke taken

  Geef aan voor welke huishoudelijke taken je hulp zoekt. Dit kan zijn alleen de schoonmaak, maar ook ramen wassen, strijken, de afwas, beddengoed vervangen, boodschappen doen of het schoonmaken van de koelkast.

 4. Kies het aantal uur en de frequentie

  Geef aan hoeveel uur per week je een schoonmaakhulp wilt, en hoe vaak hij of zij moet komen. Je kunt kiezen tussen 1 – 8 uur per afspraak en kiest of de hulp wekelijks, elke 2 weken, elke 3 weken of eens per maand komt. Je kiest hier ook wanneer de schoonmaakster langs kan komen.

 5. De servicecoördinator gaat aan de slag

  Op basis van jouw wensen zoekt de servicecoördinator een hulp die past bij al jouw wensen. De schoonmakers zijn allemaal gescreend en hebben ervaring met deze werkzaamheden. Zodra er een match is gevonden neemt de coördinator contact op en kan je een eerste afspraak inplannen. In jouw online omgeving kan je alle afspraken inzien en wijzigen.

review-homeworks-huishoudelijke-hulp

Wat is Homeworks?

Homeworks is een landelijke organisatie die jou een vaste huishoudelijke hulp biedt. De missie van Homeworks is om jouw leven een stukje aangenamer te maken.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld en jouw wensen hebt doorgegeven zoekt een persoonlijke servicecoördinator een huishoudhulp die past bij jouw situatie.

Wat kost Homeworks?

Homeworks is er vanaf €16,5o. Dit is een all-in tarief, inclusief belasting, premies, vakantiegeld, enzovoort. Je kunt dit betalen middels automatische incasso of per factuur. Je betaalt dus nooit rechtstreeks aan de huishoudhulp.

Welke dienstverlening biedt Homeworks verder aan?

Naast hulp in het huishouden biedt Homeworks onder andere thuiszorg, dierenzorg, oppas en tuinhulp. Het is dus ook heel geschikt voor ouderen die niet meer zelf in staat zijn om alles te doen.