Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gersloot

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Gersloot? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Gersloot! Op dit platform delen wij praktische tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-gersloot

Een schoonmaakster in Gersloot vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Gersloot inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Gersloot vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gersloot

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Gersloot

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Gersloot, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tjalleberd, Luinjeberd, De Knipe en Katlijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Gersloot. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Gersloot huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Gersloot?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie