Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leuvenheim

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Leuvenheim? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Leuvenheim! Op dit platform lees je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-leuvenheim

Een schoonmaakster in Leuvenheim inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Leuvenheim inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leuvenheim zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige websites die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Brummen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leuvenheim

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Leuvenheim

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Leuvenheim, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tonden, Angerlo, Hall en Eerbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €12,70 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Leuvenheim. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Leuvenheim laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Leuvenheim?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie