Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tonden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Tonden? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Tonden! Op onze schoonmaakwebsite vind je volop tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-tonden

Een schoonmaakster in Tonden gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Tonden inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Tonden vinden

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige websites die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Brummen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tonden

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in Tonden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Tonden, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Angerlo, Giesbeek, Leuvenheim en Hall.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,10 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Tonden. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot zo’n €17,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Tonden huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Tonden?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie