Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Giesbeek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Giesbeek? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Giesbeek! Op ons portaal tref je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-giesbeek

Een schoonmaakster in Giesbeek inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Giesbeek inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Giesbeek vinden

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Zevenaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Giesbeek

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Giesbeek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Giesbeek, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lathum, De Steeg, Angerlo en Tonden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Giesbeek. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot +/- €18,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Giesbeek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Giesbeek?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie