Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Steeg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Steeg? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in De Steeg! Op ons portaal delen wij nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-de-steeg

Een schoonmaakster in De Steeg zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in De Steeg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in De Steeg vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er handige online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Rheden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Steeg

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in De Steeg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in De Steeg, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Drempt, Hoog-Keppel, Lathum en Giesbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €12,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in De Steeg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot zo’n €15,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in De Steeg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in De Steeg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie