Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rheden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Rheden? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Rheden! Op dit platform bieden we nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-rheden

Een schoonmaakster in Rheden vinden

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Rheden inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Rheden vinden

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Rheden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rheden

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Rheden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rheden, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Doetinchem, Oude IJsselstreek, Doesburg en Brummen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel bieden wij een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Rheden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen +/- €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot €17,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Rheden hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rheden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie