Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aartswoud

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Aartswoud? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Aartswoud! Op dit platform lees je duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-aartswoud

Een schoonmaakster in Aartswoud vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Aartswoud inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Aartswoud zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Opmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aartswoud

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Aartswoud

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Aartswoud, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Hoogwoud en Spanbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Aartswoud. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot wel €17,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Aartswoud laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Aartswoud?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie