Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuid-Scharwoude

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zuid-Scharwoude? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Zuid-Scharwoude! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je veel tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zuid-scharwoude

Een schoonmaakster in Zuid-Scharwoude vinden

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Zuid-Scharwoude inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Zuid-Scharwoude vinden

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er diverse portalen die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuid-Scharwoude

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Zuid-Scharwoude

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zuid-Scharwoude, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Broek op Langedijk en Aartswoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €12,60 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zuid-Scharwoude. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot wel €16,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Zuid-Scharwoude laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Zuid-Scharwoude?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie