Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noord-Scharwoude

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Noord-Scharwoude? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Noord-Scharwoude! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-noord-scharwoude

Een schoonmaakster in Noord-Scharwoude zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Noord-Scharwoude inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Noord-Scharwoude opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er verschillende online marktplaatsen die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noord-Scharwoude

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Noord-Scharwoude

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Noord-Scharwoude, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oudkarspel, Winkel, Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Noord-Scharwoude. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €16,00 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Noord-Scharwoude hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal m2, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Noord-Scharwoude?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie