Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Broek op Langedijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Broek op Langedijk? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Broek op Langedijk! Op deze pagina bieden we praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-broek-op-langedijk

Een schoonmaakster in Broek op Langedijk zoeken

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Broek op Langedijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Broek op Langedijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is goed om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende online zoekmachines die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Dijk en Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Broek op Langedijk

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Broek op Langedijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Broek op Langedijk, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Aartswoud en Hoogwoud.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp in de buurt al voor €13,10 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Broek op Langedijk. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot €17,75 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over afwassen of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Broek op Langedijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Broek op Langedijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie