Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Noord-Holland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Provincie Noord-Holland? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Provincie Noord-Holland! Op schoonmakerzoeken.nl tref je volop tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 (uurtarief).

Een schoonmaakster in Provincie Noord-Holland inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Provincie Noord-Holland inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Provincie Noord-Holland zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Noord-Holland

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.
Bekijk schoonmaakbedrijven in Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Zaanstad, Oostzaan, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Dijk en Waard, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Bergen Noord-Holland, Castricum, Uitgeest, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot +/- €17,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Provincie Noord-Holland hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Provincie Noord-Holland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €700,00.