Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uithoorn

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Uithoorn? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Uithoorn! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-uithoorn

Een schoonmaakster in Uithoorn zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Uithoorn inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Uithoorn inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er verschillende portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Uithoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uithoorn

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Uithoorn

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Uithoorn, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Aalsmeer, Purmerend, Gooise Meren en Weesp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei bedrijven in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Uithoorn. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Uithoorn laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Uithoorn?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie