Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Purmerend

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Purmerend? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Purmerend! Op deze website vind je concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-purmerend

Een schoonmaakster in Purmerend zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Purmerend inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Purmerend zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Purmerend.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Purmerend

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Purmerend

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Purmerend, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zaanstad, Oostzaan, Aalsmeer en Uithoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder check je de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Purmerend. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot wel €15,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Purmerend kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Purmerend?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie